Hírek

Elérhetőségek

Sportolási lehetőségek, játszóterek

2024-es városi sportesemények

A kiadvány a Cegléd Város Önkormányzata által szervezett, vagy támogatott diák- és lakossági sporteseményeket, sportprogramokat tartalmazza...

Tovább »

Sporthírek

Cegléd Várossal kapcsolatos sporthírek

Tovább »

Városi sporttörténeti gyűjtemény

Cegléden nyitott meg az ország első vidéki sportmúzeuma 1992. május 12-én. Közösségi hivatalos megnevezése: Ceglédi Sporttörténeti Gyűjtemény. Gallov Rezső sportügyekért felelős államtitkár avatta fel a Gubody utcai, egykori tanácselnöki házban a helyi sporttörténeti gyűjtemény első rendszeresen látogatható kiállítását...

Tovább »

Sportlétesítmények

Az oldalon megtalálhatók a városi sportlétesítmények, az ingyenes sportlétesítmények, eszközök, a bérelhető vagy belépővel igénybe vehető sportlétesítmények, a köznevelési sportlétesítmények, valamint a sportegészségügyi magánvállalkozások listája is.

Tovább »

Sportkoncepció

A 109/2021. (III. 18.) polgármesteri határozattal elfogadott Cegléd Város Sportfejlesztési Koncepciója 2021-2025

Tovább »

Nyitott tornaterem és diáksport programok

A Nyitott Tornaterem programok ingyenes sportolási lehetőséget kínál a lakosság számára. A 2021-es évben Cegléd Város Önkormányzatának támogatásából valósul meg a program, melyben a Pest Megyei Szabadidősport Szövetség is közreműködik.

Tovább »

Lakossági sport

Ebben a menüpontban a városunkban elérhető lakossági sportegyesületek, sportvállalkozások listáját találja. Bármit is szeretne sportolni, itt megtalálja, hogy kit és hol kell keresni!

Tovább »

Sportegyesületek, szakosztályok

Cegléd város sportegyesületeinek, szakosztályainak listája

Tovább »

2022-es városi sportesemények

Cegléd Város Önkormányzata bemutatja azokat a lakossági, diák és versenysport eseményeket, melyeket a sportkoordinátor éves költségvetésén keresztül támogat, vagy szervez meg.

Tovább »