Hírek

Elérhetőségek

Választási hirdetmények

Tájékoztatás Pest Megye 12. számú OEVB 2022. március 4-i üléséről

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Pest Megye 12. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Bizottsága 2022. március 4-én 13 órakor a Ceglédi Közös Önkormányzati Hivatal 1. emeleti Kistanácskozó termében ülést tart. Az ülés nyilvános.

Tovább »

Tájékoztatás Pest Megye 12. számú OEVB 2022. március 2-i üléséről

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Pest Megye 12. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Bizottsága 2022. március 2-án 14 órakor a Ceglédi Közös Önkormányzati Hivatal 1. emeleti Kistanácskozó termében ülést tart. Az ülés nyilvános.

Tovább »

Tájékoztatás Pest Megye 12. számú OEVB 2022. február 25-i üléséről

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Pest Megye 12. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Bizottsága 2022. február 25-én 15 óra 45 perckor a Ceglédi Közös Önkormányzati Hivatal 1. emeleti Kistanácskozó termében ülést tart. Az ülés nyilvános.

Tovább »

Választási tudnivalók

Legfontosabb változások az országgyűlési választások és az országos népszavazás lebonyolításával kapcsolatban

Tovább »

Szavazókörök és választókerületek jegyzéke

Az egyes választásokhoz és népszavazásokhoz kapcsolódó választókerületek és szavazókörök jegyzéke

Tovább »

Mozgóurna igénylése

Ha Ön a szavazás napján nem tud megjelenni a lakóhelye szerinti szavazóhelyiségben, mert egészségi állapota (pl. kórházban van), fogyatékossága vagy fogva tartása (pl. előzetes letartóztatás, szabadságvesztés) ebben megakadályozza, mozgóurnát kérhet. A törvény kizárólag a fenti esetekben engedi meg a mozgóurna igénybevételét, más indokokra tekintettel (pl. munkahelyi elfoglaltság) nem vehető igénybe.

Tovább »

Kérelem átjelentkezéssel / külképviseleten történő szavazáshoz

Átjelentkezés másik szavazókörbe
Ha Ön a szavazás napján Magyarországon, azonban bejelentett lakóhelyétől eltérő településen, budapesti kerületben (vagy ugyanazon a településen, de a lakcíme szerinti szavazókörtől eltérő szavazókör területén) fog tartózkodni, átjelentkezéssel szavazhat.

Külképviseleti névjegyzékbe vétel iránti kérelem benyújtása
Ha Ön magyarországi lakcímmel rendelkező választópolgár, azonban a szavazás napján külföldön tartózkodik, lehetősége van arra, hogy valamelyik külképviseleten (nagykövetségen vagy konzulátuson) adja le szavazatát.

Tovább »

Adatvédelmi tájékoztatók

Választással kapcsolatos adatvédelmi tájékoztatók

Tovább »

Választási bizottság és iroda elérhetőségi adatai

A Nemzeti Választási Iroda és Bizottság, a Területi Választási Iroda és Bizottság, a Pest Megye 12. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületi Iroda és Bizottság, valamint Cegléd Város Helyi Választási Iroda és Bizottság elérhetőségei és tagjai.

Tovább »

Cegléd Város Helyi Választási Iroda vezetőjének határozatai

Cegléd Város Helyi Választási Iroda vezetőjének határozatai választások szerinti bontásban 2014. évi önkormányzati választásig visszamenőleg tölthetők le.

Tovább »